Film / Гроза над полями 2

10. února 2008 v 10:53 | Michal Sevruk( M.CEBPYK)
Кінофільм - ,,Гроза над полями,,
Оператор: Іван Шеккер
Художник: Олексій Бобровников
Звукорежисер: Андрій Грузов
Грузов Андрій(17.07.1917) ,звукорежисер
Народився в Києві. В 1948 - Закінчив Київський інститут кіноінженерів.
Фільмографія
1956
звукорежисер
1957
звукорежисер
1958
звукорежисер
1960
звукорежисер
1962
звукорежисер
1964
звукорежисер
1966
звукорежисер
1967
звукорежисер
1967
звукорежисер
1967
звукорежисер
1968
звукорежисер
1970
звукорежисер
1971
звукорежисер
1972
звукорежисер
1972
звукорежисер
Композитор : Платон Майборода(01.12.1918 - 08.07.1989)
Народився на хут. Пелехівщина Полтавської обл. 1947 - Закінчив Київську консерваторію (клас Л.Ревуцького), де викладав у 1947-1950.
1956
композитор
1957
композитор
1958
композитор
1958
композитор
1961
композитор
1963
композитор
1969 Дума про Британку композитор
1973
композитор
1977
композитор
1979
Оглядини
1980
Візит у Ковалівку
композитор
ГоловніАктори:Генріх Осташевський, Дзідра Рітенбергс.
Дзідра Рітенберг(с)
20серпня1928
Народилася в селі Межилдзерске в Латвії. В 1948 закінчила студію при Латвійскому Художньому театрі ім. Я. Райніса. Працювала артисткою Лієепайського драмтеатру, Латвійського Художнього театру ім. Я. Райніса (с 1957), театру ім. Станіславського в Москві (з 1962). В 1973 закінчила режисерське відділення Латвійскої консерваторії ім. Я. Вітола. Була дружиною Евгена Урбанського, який загинув під час зйомок фільму «Директор».
Лауреат Венеціанського кінофестивалю в номінації "Артистка" за 1957 рік.
Заслужена артистка Латвійскої РСР (1960).
Померла у віці 74 років 11 березня 2003 року у столиці Латвії Ризі.
Знімалась у фільмах:
  • Причини і наслідки(1956)
  • Після шторму (1956)
  • Мальва (1956)
  • Народжені бурою (1957)
  • Щастя потрібно берегти (1958)
  • Ехо(Відлуння) (1959)
  • Гроза над полями (1959)
  • Чужа біда (1960)
  • Твоє щастя (1961)
  • Під одним дахом (1963)
  • Гра без правил (1965)
  • Джерело(1968)
  • Потрійна перевірка (1969)
  • Балада про Берінга і його друзів (1970)
  • Помятати або забути (1981)
  • Жінка в білому (1981)
  • Збіг обставин (1987)
  • Якщо ми всі це знесемо(1987)
  • Поставила фільми:
  • Ці небезпечні двері на балкон (1977)
  • Будинок без вихіду (1988)
  • Вальс завдовжки життя (1993)
У зйомках фільму також брали участь:
Микита Ільченко, Любов Комарецька, Валентин Грудінін, Дана Столярська, Дмитро Мілютенко, Варвара Маслюченко, Іван Костюченко, Безкоровайний, Олександр Хвиля, Іван Кононенко, Георгій Бабенко, Микола Блащук, Федір Гладков, Микола Досенко
Кіностудія: Національна кіностудія художніх фільмів ім. О. Довженка
Рік: 1958
Час: 83 хв.
Формат: кольоровий
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama