Pivovar -Radomysl /Радомишль/

5. listopadu 2006 v 9:39 | Michal Sevruk(CEBPYK)
Радомышльский".
АТ "Радомышльский пивзавод".
Радомышль. Житомирская обл. Украина. Основан в 1896 г. Входил в Киiвський раднаргосп и Агрофiрму "Прогрес".

Бархатное.
Темное.
Плотность - 12%.
Жигулiвське.
Светлое.
Жигулiвське, спецiальне.
Светлое.
Плотность - 11%.
Пшеничне, еталон.
Светлое.
Плотность - 12%.
Крепость - 5% vol.
Калорийность - 45 ккал.
Пшеничне еталон, kristall.
Светлое.
Плотность - 11%.
Крепость - 4,6% vol.
Калорийность - 42 ккал.
Солодовий смак.
Светлое.
Плотность - 11%.
Радомишль, класичне.
Светлое.
Плотность - 11%.
Крепость - 3% vol.
Радомишльське, пiльзень.
Светлое.
Плотность - 12%.
Крепость - 4% vol.
Калорийность - 45 ккал

Радомишльське, свiтле.
Светлое.
Плотность - 11%.
Крепость - 3,2% vol.
Калорийность - 42 ккал.

Радомишльське, темне.
Темное.
Плотность - 13%.
Крепость - 4% vol.
Калорийность - 50 ккал.

Ящик Пива.Пиво Московское.Пиво Российское.Пиво Порубежное.Пиво Виртуальное.Пиво Дореволюционное.

Легендарне пиво "Радомишль" - у продажу по всій Україні!

Столична корпорація "Рідна Марка" оголосила про зміну упаковки і виведення на всеукраїнський ринок обновленого пива Радомишль , раніше представленого лише в кількох областях країни. Три сорти класичного ячмінного пива Радомишль™ ("Pilsen", "Світле" і "Темне") будуть випускатися в PET-упаковці обсягом 1 л і 2 л, а також уперше - у пластиковій пляшці 0,5 л.
За словами представників корпорації, оригінальну рецептуру цього традиційного пива було розроблено ще наприкінці 19 століття братами-чехами Ігнатом і Франком Альбрехтами. Високо оцінивши м'яку воду, якість ячменю і хмелю, що вирощувався місцевими селянами, брати вважали Радомишль ідеальним місцем для заснування в місті в 1886 р. власної броварні.
Брати почали з виробництва класичного чеського Pilsen, потім стали освоювати й іншій популярні в Європі сорти - Віденське, Бок-Бірс, Мюнхенське. Броварня швидко набирала обороти, про Радомишльське пиво почали складати легенди і незабаром чехи запустили у виробництво також і власні, оригінальні марки пива - "Українське", "Оксамитне", "Богданові шляхи", "Володимирське особливе". Однак після революції 1917 р., унаслідок націоналізації заводу, усі рецептури було загублено, а слава Радомишльського пива почала тускніти.
Вирішивши відновити за допомогою європейських фахівців оригінальні рецептури варіння дореволюційного Радомишльського, корпорація "Рідна Марка" протягом 2005-2006 р. провела на заводі в м. Радомишль Житомирської області комплексну модернізацію виробництва, встановивши на підприємстві сучасне устаткування, що дозволило істотно збільшити обсяги випуску і продажів продукту.
Серед основних характеристик оновленого пива "Радомишль" - хмільний смак з легкою гіркуватістю, виражений золотавий колір і багата піна. "Працюючи над відновленням оригінального Радомишльського, ми ставили перед собою задачу повернути вітчизняному споживачу класичний, хмільний смак пива, що варилося в нас до революції", - відзначає бренд-менеджер пивного напрямку Корпорації "Рідна Марка" Наталя Ахмерова. "Як і 120 років тому, пиво "Радомишль" виробляється сьогодні невеликими партіями, на основі м'якої, екологічно чистої води, без яких-небудь сторонніх інгредієнтів - що і дозволяє нам зберігати дійсно "живий", натуральний смак легендарного Радомишльського".
Виведення Радомишль на національний ринок супроводжується як збільшенням обсягів випуску продукту, так і зміною типу його упакування. Три сорти пива будуть випускатися відтепер винятково в кегах і PET-тарі.
Таке рішення продиктоване тим, що пляшка PET користується сьогодні усе більшою популярністю серед споживачів - за підсумками першого півріччя 2006 р. на частку PET припало 39 % всього українського ринку пивних упаковок. Серед основних конкурентних переваг PET-тари фахівці відзначають високу механічну міцність, що запобігає її биття, екологічність, стійкість до високих і низьких температур, а головне - легкість. При цьому "Рідна Марка" стала першим виробником, що запропонував вітчизняному споживачу пиво в універсальній, зручній як для продажу, так і вживання, пластиковій пляшці обсягом 0,5 л., яка важить практично в 10 разів менше скляної.
Починаючи з вересня поточного року, корпорація "Рідна Марка", що виробляє також пиво Пшеничне Еталон і Kristall™, соки і нектари Мрія™ і Морс Лісова Ягода™, планує продавати 3 сорту пива "Радомишль" у PET-пляшках у всіх регіонах України.Рідна Марка" представляє оригінальне пшеничне пиво, зварене в Україні.
Пиво, створене для тих, хто впевнений у собі настільки, що може дозволити собі інше пиво. Пиво, що володіє індивідуальним характером. Той, хто його обирає керується лише власним смаком. Серед багатьох рішень він приймає своє. Краще.
Це - Weissbier. "Пшеничне Еталон". Знамените баварське пшеничне пиво.
Пивні гурмани стверджують, що особливий м'який смак Weissbier, його щільна легкість якнайкраще дозволяють відпочити й розслабитися після метушливого дня. Саме завдяки своїй чудовій розслаблюючій здатності, пшеничне пиво за останні кілька років стало "хітом" в усьому світі. Його п'ють люди, що можуть дозволити собі вибирати: а вони завжди вибирають краще.
Довший час пшеничне пиво можна був знайти тільки в Баварії; заради дивного напою на славнозвісні "Октоберфести" з'їжджалися пивні гурмани з усього світу. Але сьогодні Weissbier отримав популярність далеко за межами Німеччини; його п'ють мільйони шанувальників не тільки у всій Європі, але й в Америці, Азії…Зараз у світі нараховується більш 2000 сортів пшеничного пива. Справжній Weissbier в Україні - це "Пшеничне Еталон".
На смак пшеничне пиво дуже відрізняється від ячмінного та звичайного нефільтрованого. І хоча існує багато сортів Weissbier, усіх їх поєднує особливий, неповторний, властивий тільки пшеничному пиву смак - більш щільний і м'який, надзвичайно насичений, з ледь відчутною кислинкою та приємним післясмаком.
Щоб дістати справжнє задоволення від пшеничного пива, його потрібно вміти правильно пити. Weissbier п'ють при температурі 8-12 С; його не можна переохолоджувати, інакше втрачається повнота смаку. Висока, "зефірна" піна - одна з головних переваг пшеничного пива, тому пити його належить з дуже високих келихів.
Наливати пшеничне пиво потрібно під кутом у 45 градусів і в два етапи: спочатку до половини, потім злегка збовтати решту пива у пляшці, аби розчинився смачний дріжджовий осад, і тільки після цього долити келих доверху.
Якість пива "Пшеничне Еталон" гарантується німецьким "Законом про чистоту пива". Це спеціальний указ, виданий Вільгельмом IV, Герцогом Баварським, 23 квітня 1516 року. Дотримання цього закону і дотепер вважається справою честі кращих пивоварів світу. У тому числі, й пивоварів корпорації "Рідна Марка".
У квітні 2004р. український Weissbier - пиво "Пшеничне Еталон" - вперше в історії вітчизняного пивоваріння було відзначене Золотою медаллю всесвітнього конкурсу World Beer Cup® 2004 у номінації "South German-Style Hefe-Weissbier", а в травні 2004 - отримало Золоту Медаль найпрестижнішого конкурсу пива, що провод
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama